Wedstrijden 04-05/11/2017

27/11/2017 Kris Van Geert


2e Reserven : SKVO - HT Zwijnaarde 0 - 3

We begonnen sterk aan de wedstrijd met een mooie aanval via Dieter, Jens en Ken. Maar Ken zijn schot gaat voorlangs. Daarna krijgen we via Dieter de kans op 1 – 0 maar de keeper heeft het laatste woord. De wet in voetbal is wie zijn kansen niet afwerkt krijgt het deksel op de neus en zo geschiedde. Bij de 1ste kans van de bezoekers was het raak 0 – 1. De spits stond hierbij wel 3 meter buitenspel maar de scheids liet begaan. Rust 0 – 1. De 2de helft was van mindere kwaliteit en ook de ref deed nog eens zijn duit in het zakje door een vrije trap te geven op de rand van de rechthoek. Niemand behalve de man in het zwart had een overtreding gezien. De bezoekers namen dit cadeau graag aan 0 – 2 en boeken dicht. Kort voor affluiten krijgen we nog een 3de treffer tegen. De inzet was er maar helaas terug een nederlaag en 4 op 27.