Wedstrijden 11-12/11/2017

27/11/2017 Kris Van Geert


U13 : SKVO - Tielrode 1 - 1

In de heenwedstrijd op Tielrode behaalden we een nipte 2-3 zege dank zij de sterke prestatie van onze doelman  Dyllen en nu bij de terugwedstrijd eiste hij weer de hoofdrol op want met een geweldige zweefsprong kon hij de 0-1 voorkomen want normaal gezien ging een bal naar de winkelhaak erin, maar hij voorkwam dit op een sublieme wijze. Meestal moesten we het initiatief aan Tielrode laten maar de achterhoede met Eidur, Shauna  en een sterke Lian zorgden ervoor dat het lang 0-0 bleef en als ze al eens uit positie liepen was er steeds Dyllen om de klus te klaren. Op een uittrap van Dyllen daagde Jelle alleen voor de bezoekende doelman, die ook een puike prestatie leverde, op en hij kon de 1-0 in het mandje leggen. Hierna was het alle hens aan dek om een tegentreffer te vermijden en spijtig viel er toch nog een te vermijden bezoekende treffer wat de eindstand op 1-1 bracht. Alles bij elkaar een terechte uitslag van een spannende wedstrijd die een degelijk niveau haalde.  Proficiat.

U17 : SKVO - Oostakker 7 - 4

De bezoekers wonnen de heenwedstrijd met 5-3.  Zij zijn ingeschreven in niveau 2 en staan op de 2de plaats.  Aangezien we maar over 11 u17 spelers beschikken kwam Remco Petit onze rangen versterken en hij deed dit voortreffelijk. Onze doelstelling de 2de ronde is geen enkele wedstrijd meer verliezen, dus er stond een moeilijke klus te wachten. Onze start is alleszins veelbelovend want op hoekschop van Mathis kopt Lars de 1-0 binnen maar onmiddellijk na de start van het kwart kan Oostakker tegenscoren. Bij een mooie aanval kan Lorenzo op pass van Laurens de 2-1 op het scorebord aantekenen maar  terug moeten we de gelijkmaker incasseren maar juist voor de rust kan Renzo de 3-2 aantekenen en kort na de rust scoort Lorenzo de 4-2 maar Oostakker gaat terug in de achtervolging en brengt de 4-3 op het bord maar Lorenzo scoort zijn derde en terug scoort Oostakker tegen en komt de stand op 5-4 te staan.  We kunnen gelukkig een mindere periode wegspelen en Lorenzo (zijn vierde) en Renzo zetten de 7-4 eindstand op het bord. Het is moeilijk na zo een goede wedstrijd uitblinkers te vernoemen want iedereen heeft een fantastische wedstrijd gespeeld maar toch … Mathis is subliem als centrale pion op het veld.   De kijker zal pret beleefd hebben aan deze spectaculaire wedstrijd. Zo komen we dicht bij onze doelstelling want we hebben nu nummer 1 en 2 van de rangschikking gehad en hebben nog niet verloren.