Wedstrijden 18-19/11/2017

27/11/2017 Kris Van Geert


2e Reserven : SKVO - Beervelde 2 - 1

We starten gretig en duwen benevelde direct terug. We speelden goed in organisatie en iedereen deed zijn job. Beervelde dacht dit varkentje wel te wassen maar kwam al snel 1 – 0 achter na een doelpunt van Eric Romero na slecht verdedigen bij beervelde. Iets op het halfuur verre inworp in ons backlijn bal stuitert tegen arm en penalty tegen 1 – 1 en rust. Tijdens de pauze voelden we dat er iets in zat om punten te pakken en dat deden we dan in de 2de helft door hetzelfde niveau te halen en de 2 – 1 te scoren via terug Eric Romero. De kans op 3 – 1 werd gemist door Youssef en het was nog bibberen tot op het einde maar we hielden stand. 2 – 1 winst na een collectieve goede prestatie. Doe zo verder zou ik zeggen!