Wedstrijdverslagen Jeugd 29-30/08/2020

01/09/2020 Kris Van Geert

U10 SKVO - HO Kalken 3 - 18

Het resultaat van vorige week liet het beste vermoeden, maar niks was minder waar. Het was nu onze beurt om van bij aanvang overrompeld te worden door een collectief en individueel beter HO Kalken.

We kwamen wel vrij snel op voorsprong via Jelle, maar ondergingen daarna de wet van de sterkste. Hoge pressing van de tegenstander en we waren even het noorden kwijt, wat resulteerde in een 1-5 achterstand na 15 minuten. De kleine bolwassing tijdens de rust werd begrepen en het tweede kwartier speelden we merkbaar beter en met meer overtuiging. We lieten echter een aantal kansen onbenut en bovendien counterde Kalken uiterst efficiënt, 1-8 na een half uur. Fysieke paraatheid bleek niet optimaal, maar alle begrip daarvoor, want wij waren net met 8 door het ontbreken van Arsenii (ziek), Vic (geblesseerd), Ruben en Ivan (op vakantie). Toch een pluim voor het team dat we inzet bleven tonen en getracht hebben om na een aantal positiewissels zaken op te bouwen voor de komende weken.

Jelle kon voor SKVO nog tweemaal tegenprikken, maar het harde verdict op het einde van de wedstrijd was toch 3-18 verlies. Op naar de komende trainingen en de eerste competitiewedstrijd tegen KSSV Denderleeuw. Doelpunten: Jelle (3).

U15 SKVO - HO Kalken 8 - 4

Na een redelijke makkelijke zege tegen Beervelde kwamen nu de buren van kalken langs . Bedoeling was dat we de lijn gingen doortrekken van de week daarvoor . 1e helft was super mooie combinaties , prima afwerking , spelen als ploeg alles was goed wat leidde tot een 7-1 ruststand . De 2e helft was Overmere nergens meer , kalken duwde Overmere weg op hun helft en kregen een aantal kansen die ze niet lieten liggen . Ook SKVO zette nog 1 aanval op die werd afgewerkt . Nog veel werk aan de winkel op conditioneel vlak en van het spel kunnen we al tevreden zijn . Zaterdag start de competitie met de thuiswedstrijd tegen Erembodegem , hopelijk zijn we klaar .
 
Doelpunten :   Arjen   ( 3 )
                        Robbe ( 2 )
                        Rune   ( 2 )
                        Brent.  ( 1 ) 

Over SKVO

Clubnaam
FC SKV Overmere
Clubkleuren
Geel-Blauw
Stamnummer
3878
Gerechtigde Correspondent
André Baeyens
Kattebroeckstraat 19
9290 Overmere
0496 06 89 04
andre.baeyens1@telenet.be
Contactadres Jeugd
Sven De Doncker
0478 81 19 04
sven_dedoncker@skvovermere.be
Hoofdterrein
Baron Thibautstraat 38b
9290 Overmere
09 367 83 34

2017 FC SKV Overmere. door Phyxin.