Wedstrijdverslagen Jeugd 05-06/09/2020

08/09/2020 Kris Van Geert

U10 Denderleeuw - SKVO 7 - 5

Eindelijk was het zover, de officiële start van het nieuwe seizoen. We kregen met een wedstrijd op Denderleeuw direct een verre verplaatsing voor de kiezen. Door omstandigheden waren we maar net op tijd aanwezig en viel onze opwarming in het water. Schoenen aan en de scheids blies de wedstrijd op gang! Een aantal positiewissels tov vorige week zorgden voor een evenwichtig eerste kwartier en we lieten onze deze keer niet verrassen en konden rusten met een 2-1 achterstand. De tegenstander hanteerde via de doelman de lange bal en rekende op hun stevige spits met een dito schot in de benen.

Dat was echter buiten Kaan gerekend die zich als laatste man liet gelden en enkele stevige duels aanging. Nog twee keer werd Ruben verschalkt, maar we konden milderen tot 4-3 door doelpunten van Ferre en Jelle. Na een half uur kwam Noah in doel en Ruben kon zich uitleven op de linkse flank. Na een lucky shot kwam Denderleeuw op 5-3, maar op hoekschop werd de oefening van de vrijdagtraining in praktijk gebracht, voorzet over de grond van Jelle en Wout die nota bene met zijn linkse de doelmand kon verschalken in de korte hoek. We creëerden kansen, maar liepen op twee identieke counters zodat na drie kwartier 7-4 op de tabellen stond. Nog eens 15 min alles geven en dat gaf resultaat, Ferre kon een hoekschop rechtstreeks binnentrappen, maar dat werd tegelijkertijd het laatste wapenfeit met dus een verlies van 7-5. Veel verbetering op een week tijd en het team en elke speler op zich groeit week na week wat zorgt voor een fantastische sfeer bij spelers en entourage. Volgende week geven we thuis Buggenhout partij, iedereen op post! Doelpunten: Ferre (3) – Jelle (1) – Wout (1).

Over SKVO

Clubnaam
FC SKV Overmere
Clubkleuren
Geel-Blauw
Stamnummer
3878
Gerechtigde Correspondent
André Baeyens
Kattebroeckstraat 19
9290 Overmere
0496 06 89 04
andre.baeyens1@telenet.be
Contactadres Jeugd
Sven De Doncker
0478 81 19 04
sven_dedoncker@skvovermere.be
Hoofdterrein
Baron Thibautstraat 38b
9290 Overmere
09 367 83 34

2017 FC SKV Overmere. door Phyxin.