Wedstrijdverslagen Jeugd 12-13/09/2020

16/09/2020 Kris Van Geert

U8 KFC Heusden Sp B - SKVO 18 - 6

Doelpunten :  Liam C 1
                        Andres 2
                        Remco 1
                        Vince 1
                        Mathis 1
 
Ondanks de uitslag ben ik fier op deze kampioentjes 👊
1ste 2 rondes mooi stand gehouden, jammer genoeg moeten plooien in de 2 laatste rondes
Tegen een ploeg waarvan we niet mogen vergeten dat de spelers een jaar ouder zijn dan ons 😲.
We blijven verder werken aan dit dreamteam👊
 
U10 SKVO - Buggenhout 17 - 0
 

Onze eerste thuiswedstrijd van de competitie werd gespeeld onder een stralende zon en met onze nieuwe uitrusting. Een goede opwarming deed het beste vermoeden, dus we namen nog de tijd voor onze ploegfoto, want we waren compleet nu ook Fien ons ondanks haar blessure als supporter (letterlijk 12e man (vrouw)) kwam toejuichen.

Het vermoeden werd bevestigd en we kenden een perfecte start van de wedstrijd. We namen initiatief, zetten hoog druk en er werden mooie combinaties op de mat gelegd die resulteerden in een 4-0 voorsprong na 15min. Tweede kwartier gingen we verder op zelfde elan met snelle balrecuperatie en blijvende drang naar voor. Elke tegenaanval werd vakkundig in de kiem gesmoord door onze foutloze verdediging, die zelfs onze doelman lieten meevoetballen, knap! Opnieuw 4 doelpunten zorgden voor de 8-0 ruststand. Ruben werd moe van te weinig werk, dus tijd om te wisselen met Noah en veldspeler te worden.

Het derde kwartier scoorden we ‘slechts’ twee keer en zagen we een beetje verval op ons passenspel van het eerste halfuur. Nog even wakker schudden en volop gaan in de laatste 15 minuten zorgden voor nog 7 extra doelpunten die meer individueel gedreven waren. Een perfecte wedstrijd, initiatief, mentaliteit, mooi voetbal maar meest van al veel plezier. Geloof me, wat de wisselspelers achter jou zitten te vertellen terwijl je je team aanstuurt is soms te gek voor woorden. Kortom, de sfeer is goed en ik had bij onze trouwe aanhangers hetzelfde gevoel na de wedstrijd. Top!

Doelpunten: Jelle (5) – Vic (4) – Wout (4) – Ferre (2) – Brian (2)

Over SKVO

Clubnaam
FC SKV Overmere
Clubkleuren
Geel-Blauw
Stamnummer
3878
Gerechtigde Correspondent
André Baeyens
Kattebroeckstraat 19
9290 Overmere
0496 06 89 04
andre.baeyens1@telenet.be
Contactadres Jeugd
Sven De Doncker
0478 81 19 04
sven_dedoncker@skvovermere.be
Hoofdterrein
Baron Thibautstraat 38b
9290 Overmere
09 367 83 34

2017 FC SKV Overmere. door Phyxin.