Wedstrijdverslagen Jeugd 19-20/09/2020

28/09/2020 Kris Van Geert

U8 SKL Doorslaar - SKVO 10 - 11
 
1x15min :
Onze Boys hadden er deze middag enorm veel zin in en stonden vol passie aan de aftrap!
En dat was onmiddellijk zichtbaar,
Onze boys trapte de eerste 5min al 2 ballen in de netten van skl.
Die antwoorden de laatste min. Met 1 tegengoal. 
 
2x15min.
Paar spelers gewisseld en opnieuw klaar voor de aftrap, ook bij skl waren paar spelers gewisseld en dat was merkbaar, maar het ging gelijk op, skl scoorde 3x,
Skvo scoorde ook 3x. 
Mooi gespeeld van beide partijen. 
 
3x15 min. 
Onze Boys begonnen de overwinning te ruiken en waren enorm gretig  het 3de deel van de wedstrijd gestart, 
Het was hard tegen nog harder 
SKL scoorde 3x
Skvo scoorde 5 x !! 
 
4x15
Laatste deel van de wedstrijd en na een harde 3de deel zijn onze Boys beetje vermoeid aan het geraken, met de voorsprong die ze hebben opgebouwd in hen gedachten word er beetje slordig voetbal gespeeld, wat als resultaat heeft dat Doorslaar nog 3 x kan scoren. 
Er word snel hier en daar nog gewisseld en de laatste minuten gaan in  en daar komt nog 1 doelpunt uit voor onze Boys!!!!!!! 

Doelpunten  Alan: 3
                      Vince: 2
                      Liam: 2
                      Remco: 2
                      Kyano: 1
                      Andres: 1
 
U10 SC Eendracht Aalst - SKVO 5 - 10
 

Zaterdag stond een verplaatsing naar Eendracht Aalst op het menu. De voorbije seizoenen hadden ons geleerd dat dit steeds een sterke tegenstander is, met zowel collectief als individueel veel voetballende kwaliteit. Het was dus zaak om met volle concentratie de wedstrijd aan te vatten. Van bij de aftrap werden we tegen ons eigen doel gedrukt en was het alle hens aan dek, pompen of verzuipen. We overleefden de storm van de eerste minuten, zelfs zonder averij. Meer nog, een beetje tegen het spelbeeld in kon Vic ons op voorsprong trappen. Aalst was niet onder de indruk en duwde door met een 2-1 achterstand na 15 minuten tot gevolg. Tweede kwartier kon niet beter starten, want opnieuw Vic knalde de 2-2 tegen de touwen. Je voelde het aan alles, het zou een mooie pot voetbal blijven tot het eindsignaal. 3-3 halfweg, tijd om het laken nu eens naar ons toe te trekken. Noah had ondertussen Ruben vervangen in doel (pijnlijke vingers na een redding van dichtbij), deze verplaatsing blijft een risico voor Ruben (cfr U9 enkelblessure). Het hele team had echter nog vorig seizoen (zwaar verlies) in gedachten en besloot collectief een statement te maken. Doelpunten van Vic, Bryan, Wout en Ferre zorgden voor de verdiende 5-10 overwinning. De ajuin werd gepeld, maar zorgde deze keer voor tranen van geluk 😉 Doelpunten: Vic (7); Bryan (1); Wout (1); Ferre (1).

 

Over SKVO

Clubnaam
FC SKV Overmere
Clubkleuren
Geel-Blauw
Stamnummer
3878
Gerechtigde Correspondent
André Baeyens
Kattebroeckstraat 19
9290 Overmere
0496 06 89 04
andre.baeyens1@telenet.be
Contactadres Jeugd
Sven De Doncker
0478 81 19 04
sven_dedoncker@skvovermere.be
Hoofdterrein
Baron Thibautstraat 38b
9290 Overmere
09 367 83 34

2017 FC SKV Overmere. door Phyxin.