Wedstrijdverslagen Jeugd 17-18/10/2020

04/11/2020 Kris Van Geert

U10 SKVO - Hofstade 7 - 0

Zaterdag ochtend 10:20, als interim coach heb ik 9 enthousiaste spelers op de afspraak. Omkleden gebeurt deze keer niet in de kleedkamers maar op het veld, beetje vreemd, maar alles beter dan niet te kunnen spelen.

Na een goed voorbereide opwarming 😉 blaast onze eigen ex-U9 trainer (Jaro) de wedstrijd op gang. We starten sterk en zetten direct hoge druk. De tegenstander laat zich hierdoor echter niet intimideren en verdedigt sterk door telkens met twee op de bal te jagen. Dit resulteert voor ons in een zeer gesloten eerste kwartier. De weinige kansen die we kregen werden meestal vakkundig door de doelman tegengehouden met een 0-0 tot gevolg. In het tweede kwartier beginnen we iets meer open te spelen waarna een lange voorzet van Vic naast de keeper in doel verdwijnt en resulteert in een verdiende 1-0 voorsprong. Het derde kwartier krijgen we meer en meer kansen. Wout kan vanuit een centrale positie scoren en Jelle, de nieuwe Red Bull mascotte, begint aan zijn doelpuntenreeks. We beginnen aan het vierde kwartier met een 3-0 voorsprong, mede dankzij een paar geweldige reddingen van Ruben. Het volledige team blijft lopen en hard knokken. We sluiten af met een doelpunt van Ivan na een goede loopactie! Een 7-0 overwinning waarmee we de heenronde mooi afsluiten. Doelpunten: Vic (1); Wout (1); Jelle (4); Ivan (1).

Sportieve groeten Jérémie.

Over SKVO

Clubnaam
FC SKV Overmere
Clubkleuren
Geel-Blauw
Stamnummer
3878
Gerechtigde Correspondent
André Baeyens
Kattebroeckstraat 19
9290 Overmere
0496 06 89 04
andre.baeyens1@telenet.be
Contactadres Jeugd
Sven De Doncker
0478 81 19 04
sven_dedoncker@skvovermere.be
Hoofdterrein
Baron Thibautstraat 38b
9290 Overmere
09 367 83 34

2017 FC SKV Overmere. door Phyxin.